Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

                Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ             Αγαπητοί συνάνθρωποι, κάποιοι μπερδεύουν το κτίσμα Του Θεού, την φύση και γενικά τον υλικό κόσμο και λόγω έλλειψης της αληθινής οράσεως, που προέρχεται από Τον Τριαδικό Θεό , ...
πιστεύουν και λατρεύουν το δημιούργημα Του Θεού την φύση ως Θεό! Μία τέτοια ταινία έβλεπα πριν λίγο , που έδειχνε τους πρωταγωνιστές να παίρνουν τάχα δύναμη από φυσικά φαινόμενα , ευρισκόμενοι σε μία κατάσταση αυτοσυγκέντρωσης.
Τελικά οι δαίμονες σατανικές τέχνες κατεργάζονται και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να μας παραπλανούν, ώστε να μην βγαίνουμε έξω από τον υλικό κόσμο, διότι γνωρίζουν πως έξω από την ύλη και το σαρκικό μας φρόνημα, βρίσκεται ο χώρος που θα μπορούσαμε να συναντηθούμε με Τον αληθινό Θεό!
Κάνω βαθιά έκκληση προς όλους μας, να συνειδητοποιήσουμε και να καταλάβουμε ότι την δύναμη και την φώτιση στον άνθρωπο , μπορεί να μας την δώσει Εκείνος που δημιούργησε την φύση και όλο τον υλικό κόσμο, δια Του Αγίου Του Πνεύματος και όχι τα κτίσματα Του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου